Gamen

scoor sims 4 met veel korting i love it!

Iedereen zit op dit moment thuis en soms raken je ideeën misschien wel even op . Om jezelf te vermaken in deze tijd ga je opzoek naar heel veel dingen om te doen. Zo kwam ik erachter dat mijn all time Favourite spelletje te koop is met heel veel korting HAPPY ME! Ja dit was wel even een momentje voor mij hoor haha. Ik speelde Sims zo’n 15 jaar geleden en kreeg weer helemaal de kriebels.

EA Games helpt iedereen een handje mee om door de quarantaine heen te komen en geeft toch wel een flinke korting op het spel. The Sims 4 Digital Deluxe kost nu nog maar €12,49.

Tot wanneer de actie loopt dat weet ik helaas niet.. Ik zou zeggen wees er gewoon zo snel mogelijk bij 🙂 De game kun je hier kopen.

Veel game plezier, blijf gezond en blijf goed binnen 😉 ( dat moet met de sims hopelijk wel lukken )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Game tips van een ervaren introvert | Unpolished Girls 6 april 2020 at 17:48

    […] de online aanbiedingen zijn weer begonnen! Eerder schreef Nadine al over de aanbiedingen bij de Sims, maar ook veel andere online platvormen verkopen nu games voor lagere prijzen. Bij sommige loont […]

  • Leave a Reply