Onze doelen

Waar wij voor staan

Unpolished Girls maakt eerlijke en authentieke content. Waar het de trend is om een steeds perfecter plaatje op social media te laten zien, willen wij het eerlijk houden. We praten over onzekerheden die wij hebben, hoe we sociale, mentale en lichamelijke uitdagingen oplossen en hoe we over situaties denken. Ja, we maken soms mooie reisjes. Maar heb je wel eens gezien hoe niet-perfect je na zo’n vlucht uit een vliegtuig komt? Iedereen heeft een off-day en elke droombaan heeft ook z’n minder mooie kanten. Die eerlijke verhalen delen wij graag met je. Omdat juist die minder gepolijste kanten omarmen het leven zo leuk maken.

Onze ambitie

Met Unpolished Girls willen wij een inspiratie zijn voor de huidige en de volgende generatie, zodat zij zich goed voelen hun eigen vel. Met onze verhalen willen bij een inspiratie en punt van herkenning zijn om dromen na te jagen en open te praten over gevoelens. In een wereld waar prestatiedrang en alles mooi oppoetsen aan de orde van de dag lijken te zijn, stimuleren wij onze lezers om juist de ongepolijste kantjes te omarmen. Dat willen wij doen door het gesprek aan te gaan, tips te geven en het positieve voorbeeld te geven.

Wat kun je van ons verwachten

  • Wij publiceren minimaal 2 blogs per week.
  • We schrijven authentieke verhalen. Al onze blogs en aanbevelingen zijn gebaseerd op eigen ervaringen.
  • Wij staan open voor mooie verhalen. Daar hoef je echt geen schrijftalent voor te zijn, wij helpen jou hierbij. Wij ondersteunen onze Contributors in het schrijfproces, de eindredactie en de marketing.
  • We zijn transparant: onze Contributors krijgen alle credits die zij verdienen.

Heb voor ieder respect, maar voor niemand ontzag.

Spreuk die anita haar oma vaak noemde

Wij vinden het belangrijk om lief en respectvol met elkaar om te gaan. Wij zullen niemand bewust naar beneden halen in onze blogs. Aan de andere kant blijven wij ook realistisch: we supporten mensen, maar prijzen niemand de hemel in. Op Gandhi en Moeder Teresa na wellicht. Of je nu het perfecte huis hebt, het helemaal gemaakt hebt online of selfmade millionaire bent: zolang we allemaal lief zijn voor elkaar, zijn we als mens gelijk.

Wil je ons team van contributors ook versterken met jouw mooie persoonlijke verhaal? Dat kan! Stuur een mail naar ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.