Nadine de Jong en Anita Oele

Over ons

Ken je dat, het moment dat je iemand toevallig ontmoet en je precies op dezelfde golflengte zit? Niet de “O my god girl same” praat, maar écht oprecht hetzelfde denken. 
Zo ging dat bij ons. En al heel snel ontstond het idee om de mooie positieve gesprekken die wij voerde, ook met de wereld te gaan delen. Want het leven is helemaal niet zo mooi gepolijst als de Instagram filters je willen laten geloven. En wat heerlijk is dat ook eigenlijk, dat we eens lekker ongefilterd en positief met elkaar kunnen zijn.

Op deze pagina kun je alles lezen over onze doelen. Benieuwd naar persoonlijke verhalen? Lees dan snel even verder. We doen dit natuurlijk niet alleen: hier vind je alles over onze contributors.

Nadine

Nadine de Jong

31 jaar, creative stuiterbal met liefde voor muziek, lezen, films kijken, reizen en veel lekker eten. Zo kan ik mijzelf beschrijven. Daarnaast ben ik een positieveling, perfectionist, gevoelig, zorgzaam type (soms ook een tikkeltje gek) I heard them say… 

Ik ben opgegroeid in het mooie Friese plaatsje Lemmer, maar ik ben zeker niet wereldvreemd. Met een papa wonend in Duitsland werd ik als klein meisje al in het vliegtuig gezet en heb ik een voorliefde gekregen voor de Duitse taal en cultuur. Vanaf dat moment ben ik enorm van reizen gaan houden en veranderd mijn leven met elke trip in positieve zin. Er is geen fijner gevoel dan dat ik weer op avontuur mag. 

Toen ik een volwassen meisje werd wilde ik al snel de wijde wereld in en verhuisde ik zo’n 8 jaar geleden naar Amsterdam. Twee jaar geleden zocht ik de middenweg op vanwege een nieuwe baan en vond een prachtig plekje in Hilversum.

Op het moment dat ik werd geboren kreeg ik een rugzakje mee. Door alle bagage en hobbels op de weg begon ik mij te verdiepen in bewustzijn en persoonlijke groei. Dat had ik zelf nodig om overeind te blijven staan in de branche waarin in werk: soms toch echt wel een harde wereld, maar tegelijkertijd ook een veel te leuke wereld de media.

Ik merkte dat in mijn omgeving ook steeds meer mensen worstelden met hoge verwachtingen naar zichzelf en hun leven. Ik geloof dat er veel in het leven mogelijk is. Daarom neem ik je graag mee in my journey of exploring!

Anita

Anita Oele

Ik weet nog dat ik mijn eerste laptop kreeg. Ik was een jaar of 8 en kreeg oude werklaptop van mijn vader met Windows 95. Een Word Art toevoegen werd altijd bijna z’n ondergang, hij loeide en kraakte wat af en van het internet had ik al helemaal nooit gehoord. Toch ging er een wereld voor mij open. Weken en maanden gingen voorbij aan alle verhalen die ik wilde schrijven. Ik fantaseerde altijd over alle succesvolle romans die ik ging schrijven en illusteren. 

Als je ouder wordt en je opeens over meer moet nadenken dan de vraag of je nu wel of niet buiten gaat spelen, lijken die kansen snel aan je voorbij te gaan. Toch is het altijd blijven kriebelen: al die mooie gesprekken en ideeën, moest ik daar niet iets mee? 

Inmiddels ben ik 28 jaar en wil ik weer dromen. Ik hou niet van hokjes denken, maar als dat zou moeten kan je mij wel als een fitgirl, een gamerchick, een nerd en heilig boontje omschrijven. Ik sport veel en je kon mij jarenlang elk weekend op een festival vinden. Nu is de droom juist een beetje veranderd naar eindelijk eens gaan reizen. Andere ervaringen opdoen.

Ik ben dankbaar voor het leven dat ik heb, maar schrok van de hoeveelheid mensen die mij aan begonnen te spreken dat ze jaloers waren op mijn leven. Voor de buitenwereld had ik de beste werkgevers en waren zij stik jaloers, terwijl ik zelf bijna overspannen thuis belandde. Op social media laat je toch minder snel de minder leuke dingen zien. Dat wil ik dus graag bespreekbaar maken. Ik hoop dat mijn tips over huidproblemen, voeding en reizen de bezoekers van onze blog kunnen helpen. De ongepolijste kanten van ons en onze contributors laten zien, op die manier zijn we toch eigenlijk allemaal op ons mooist? 

Ik neem je dus graag mee in mijn verhaal en deel zoveel mogelijk (al hou ik de chips wel voor mezelf). De foto’s en teksten maken we altijd zelf. De slechte grappen helaas ook.